Woon en werk - Reisverslag uit Sydney, Australië van Christien Loo - WaarBenJij.nu Woon en werk - Reisverslag uit Sydney, Australië van Christien Loo - WaarBenJij.nu

Woon en werk

Door: Christien

Blijf op de hoogte en volg Christien

23 Januari 2008 | Australië, Sydney

Hallo hier weer een kort bericht van mij.

Ik woon nu voor een weekje in een appartement.
Zaterdag heb ik met uitgaan een gesprek gehad met iemand over het leven in een hostel. Hij had ook veel gereisd en wist hoe dat was. Ik had namelijk een beetje mot met iemand in mijn kamer. Dat was iemand die beter naar een hotel kon gaan want iedere keer als ik sliep en bewoog in bed werd zij wakker, het waren oude bedden. Dus ik sliep ook niet meer zo lekker omdat ik wist dat ik haar wakker maakte. Deze jongen woonde met 2 andere jongens die er op dit moment niet waren. En hij vond het een beetje saai alleen in huis. Dus ik mocht voor een hele goedkope prijs bij hem wonen voor een weekje. Nou dit is een heel luxe huisje. Ik vraag me echt af waaraan ik dit te danken heb. Maar goed het is hier helemaal geweldig. en de winkeltjes ook. Er zijn hier allemaal organic winkeltjes waar ik heel lekker vega eten kan halen.

En wat werk betreft, ik heb een baan in een restaurant genaamd de fox & the lion. Heel leuk restaurant met hele gezellig collega\'s.

Ik zit voorlopig toch nog even in Sydney.

De groeten!

-X-

• 23 Januari 2008 - 22:05

Phia:

Geniet maar even van de rust om je heen en van het strand. Pas op voor de haaien!!!
    Liefs,

mama.

• 24 Januari 2008 - 09:14

Christien:

Ja het was erg warm in de avond dus ik wou een duik nemen. En toen zei meneer dat ik dan als haaienvoer fungeerde dus dacht laat ik dat dan maar niet doen. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin.
    I'm in Paradise!!!

-x-

• 24 Januari 2008 - 09:17

Joris:

Mooi dat je het nog ok hebt.
    Pas op voor jongens die willen dat je bij ze in komt wonen!!!
    Gr,
    Joris

• 24 Januari 2008 - 09:19

Louise:

Wij moeten helaas morgen alweer naar huis!!!
    Take care & have fun

• 24 Januari 2008 - 09:20

Louise:

Wij moeten helaas morgen alweer naar huis!!!
    Take care & have fun

• 25 Januari 2008 - 09:12

Mario:

Leuk hoor, zo kom je toch weer in de horeca terecht, maar vergeet niet verder te reizen! Veel plezier nog, groetjes.

• 25 Januari 2008 - 09:38

Ans Van Riet:

Hoi Cristien
    Wat een leuke tijd heb je daar en wat fijn dat je werk hebt, is altijd handig wat extra centjes te hebben.
    Geniet van alles en we wachten nog wel op nieuwe foto's.
    Grts van de slobjes