17012008 nog steeds in Sydney
Door: Christien
Blijf op de hoogte en volg Christien
17 Januari 2008 | Australië, Sydney
Nu ben ik al ongeveer twee maanden in Sydney! Ik vind Sydney een hele leuke stad. Maar ik ben hier toch ook om te reizen.
Ik had voor dinsdag in de ochtend besloten dat Aik naar brisbane wou gaan. In de middag werd ik gebeld door Leon dat het in het noorden heel slecht weer was dus dat was niet aan te raden om dan naar het noorden te gaan. Hij zou vrijdag in Sydney aankomen en vroeg of ik met hem mee wou rijden. Ik dacht dat dat niet zo'n heel verkeerd idee was. Dus ik zei ja.
Ga ik in de avond even wandelen... Loop ik richting de Fox studio's en terwijl ik aan het lopen was dacht ik ik moet toch echt gaan werken nu. En besloot om eens even de groeten te doen van Omar in de Fox and Lion. Na daar even gekletst te hebben ga ik zondag om 2.30 uur daar even meelopen. Er zal een soccergame zijn dus is lekker druk. Ik krijg er niet voor betaald maar ik heb er wel zin in. En mocht dit niks worden ga ik weg uit Sydney en ga ik naar aller waarschijnlijkheid wel naar Brisbane want ik weet dat de mensen daar wanhopig op zoek zijn naar werknemers. Dit hoorde ik van Corry.
De afgelopen dagen was er het Sydney festival. In bijna alle parken zijn dan allerlei concerten. Heel gezellig allemaal.
Cindy van het hostel die gaat iedere week naar Salsa avond en ze vroeg of ik met haar mee ging. Ik dacht waarom ook niet. Dus ik ging met haar mee. Maar ik had dat nog nooit gedaan. Toen we daar waren vroegen die heren de dames ten dans en leerden ze mij dat ook. Nou ik heb een hele leuke avond gehad. En zolang ik hier blijf zal dit niet de laatste keer zijn.
Iedere woensdag avond komt er een aboriginal in het hostel, om daar over zijn leven te praten en te spelen op zijn didgeridoo. Ik ben tot nu toe altijd weggeweest maar gister was ik dan wel thuis. Dus dit heb ik dan ook weer meegemaakt was wel leuk.
Dit is het voor nu even.
De groeten!
17 Januari 2008 - 09:17
Phia:
Leuk dat je weer verder gaat. We kijken uit naar je verslag.
Groetjes van papa en mama. -
17 Januari 2008 - 10:57
Evelien:
Ben weer op de hoogte!
Succes daar!
Kom je nog s op msn....? -
17 Januari 2008 - 14:11
Ilona:
Salsa dansen!! Super!!!
Wil ik ook altijd nog een xtje leren!!
X ILO -
17 Januari 2008 - 18:49
Cora Ernestus:
Leuk om weer een verslag van je te lezen.
Ik hoop dat het je in Brisbane lukt om een leuke baan te vinden.
remco is inmiddels weer op Tarin Kowt geland.Ik weet niet of hij zijn emailadres heeft toegevoegd maar dat vraag ik hem wel en anders stuur ik je verslag wel door.
Ga door met salsadansen ,als je de smaak eenmaal te pakken hebt, is het zeer verslavend,heb ik mij laten vertellen.
Hartelijke groeten van Cora en Ruud -
17 Januari 2008 - 19:27
Tara:
He meis,
Leuk dat je verder gaat met reizen..
Veel plezier..
xxx -
17 Januari 2008 - 21:28
Linda En Marieke:
Hey Christine, Leuk om te weten wat je daar allemaal doet. Hopelijk vind je snel leuk werk en doe je een hoop mooie ervaringen op. -
17 Januari 2008 - 21:31
Linda En Marieke:
Hey! leuk om te weten wat je allemaal doet. We hopen dat je snel een leuk baantje vind. Geniet van alle mooie dingen die je tegen komt en zet is wat meer foto's op je site.
18 Januari 2008 - 13:39
Annelies:
Hi there,
ik heb gisteren de Australian Open in Melbourne zitten bekijken. Prachtig weer en moest meteen aan jou denken. Geweldig dat je Salsa hebt uitgeprobeerd. Ook hier in Londen is dat erg 'hot'! Ik merk aan de jongelui om mij heen dat je daardoor ook heel veel leuke contacten kunt krijgen. Ik lees je verhalen regelmatig en vroeg me ook al af wanneer je zou gaan reizen. Ben benieuwd naar het vervolg!
Bye bye, enjoy and take care,
Annelies
22 Januari 2008 - 16:01
Rob & Petra:
He AK,
Eindelijk heb ik je gevonden an tips van Phia op de verjaardag van Suzan.
Anyway leuk om te lezen wat je daar allemaal uitspookt.
Veel plezier met de volgende etappes!