Hi There
Door: Louise
Blijf op de hoogte en volg Christien
28 November 2007 | Australië, Sydney
En oja als je je naam invult, graag ook even je achternaam. want er zijn meer mensen die jan heten...
Eergister zijn er nieuwe nederlandse meiden aangekomen. En die vertelde me hun verhalen. En raadde me dus echt aan niet die dure zonnebril te kopen in verband met de outback. Hij zal heel vies worden en beschadigen.
En ik had afgesproken om gister te gaan winkelen met Rob. Hij moest ook een nieuwe zonnebril kopen.
Dus zondag zijn we gaan shoppen. Dit word hier altijd op zondag gedaan dan is bijna iedereen vrij. We zijn naar Bondi Junction gereden. Hier heb je een grote mall.
Maar ik kwam weer bij Okley uit. Ik vertelde die mensen dat ik een goede zonnebril wou hebben maar moest echt goedkoper. En dan zou ik op de terug weg wel die goede kopen. bla bla bla.
Vervolgens kwam ik uit bij een merk Mui jim ook weer duur. dat was niet wat ik bedoelde. Vervolgens begrepen ze het en kreeg ik een goedkopere bril op mijn kop wat ook polorized is. Omdat ie goed zat en goedkoper was heb ik hem gekocht. Nu heb ik een Guess bril. Hij was eigenlijk ook duur maar ik heb er 25 procent korting op gekregen. Ik heb er nu honderd voor betaald. Dat is redelijk.
En Rob vond dat ik me als een undercover australier moest gedragen en kleden. Dus we zijn ook nog eens voor kleding gaan shoppen. Hij heeft een jurkje voor mij gevonden. Het is een jurkje wat ik niet echt zou kopen, want hij komt misschien 25cm boven mijn knieen. Maar hij is niet ordinair ofzo. En iedereen draagt hier korte jurkjes want het is hier gewoon heel warm. Ik ben er wel blij mee.
Helaas ben ik gister niet meer naar Idols geweest. Omdat ik uit eten ben gegaan. Ik ben naar een japaner gegaan. was lekker eten. Het is hier zo vreemd. De mensen kijken niet raar op als je je eigen drinken meeneemt. Is hier gewoon heel normaal. Voor ons is dat toch een beetje vreemd.
Ook heb ik gister een onwijze gave prive sightseeing tour gekregen. we zijn met de auto over harbour bridge en naar de overkant van het opera house op een heuvel gereden. Heel gaaf. Hier had je heel mooi overzicht over een gedeelte van Sidney. Ongelovelijk.
Helaas geen foto's kunnen maken. Want mijn camera is niet meer gevonden. Maar ik laat uit Hong Kong een nieuwe cybershot komen. Hier in Australie lopen ze erg achter met elecktronica. Mijn toestel is hier heel duur. Terwijl ik hem in HongKong een stuk goedkoper heb gezien en de nieuwere met 12 mp is er ook al en goedkoper dan dat ik ervoor betaald heb. Dus over 2 weken zal ik weer een camera hebben.
Hier baal ik dan weer van want ik wou eigenlijk naar David Beckhem Manchester United die morgen gaat spelen. en ik dacht nou ik heb geen camera dus ga er maar niet heen maar iedereen in mijn hostel gaat erheeen en nu ben ik te laat het is uitverkocht en ik ben heel jaloers....
Dus dat word misschien een keer tijd om uit te rusten. vroeg mijn bedje in. Want ik ben er nu nog net geen week en ik ben nog moe...
Vandaag is er niet veel uit mijn handen gekomen. Het was warm en ben naar het park gegaan en heb daar naar mijn radio onder het genot van een hapje en een drankje zitten luisteren.
Heerlijk is dat.
Ik heb inmiddels ook weer andere huisgenootjes. Ik zit met twee hele lieve jongens in mijn kamer. Heel gezellig.
Wat ik nog niet wist van het hostel was dat ze ook huisdieren hadden. gister avond was ik aan het wachten op telefoontje van ouders. en kwam ik een kakkerlak tegen. Ik hoop dat ik niemand heb wakker gegilt maar ik heb me toch staan gillen. hahaha Nee hoor geintje! Ik heb niet staan gillen maar er waren andere mensen bij en het was me een chaos dat wil je niet weten.
Nou ik spreek jullie snel!
-X-
Christien