17-12-2007 uit Sydney
Door: Christien
Blijf op de hoogte en volg Christien
17 December 2007 | Australië, Sydney
Ik wou gewoon even wat van me laten horen omdat ik weer hele lieve berichtjes van mensen gekregen heb.
Ik ben dus richting Newcastle geweest.Dit was een mooie treinreis. Tja ik ben alleen nog in Sydney geweest dus is echt heel anders wanneer je wat verder weg ging.
Dit was familie bezoek. En was heel leuk en gaaf. Ik heb meer gekletst dan rond gekeken. Ik ga nog terug.
Zondag waren er veel mensen waaronder ik ook die vonden dat we even lekker luxe moesten gaan doen. We zijn naar een Irish pub gegaan . Het entree was eerst een heel schatig Irish winkeltje en dan liep je naar achter in een heel leuk tuintje echt heel gaaf. Hier hebben we heerlijk zitten genieten van een pot thee en scones.
En mijn trouwringen liggen daar ook al te wachten. Daar lagen allemaal folders van diverse trouwdringen die ze verkochten inclusief tekst. Wel heel appart. Ik ben hier nog niet echt leuke jongens tegengekomen. Dus helaas geen bruiloft!!!
Ik ben bezig met een baan zoeken. Heb twee dingen ophet oog. Martins place waar ikwaarschijnlijk zo kan beginnen. Maar moet eerst mijn papieren inorde maken. En de fox & the lion. Dus ik moet even werken.
Nicole Kidman washier gister was wel grappig.
En woensdag heb ik een Cocktail party boven in een gebouw in de Rocks wel lache. Voorwaarden iedereen moet een date meenemen.
En we doen met kerst zondag een kerst barbeque. Secret Santa. Dan heeft iedereen uit het Hostel een lootje getrokken en moeten we voor diegene een cadeautje kopen. van tussen de 5 en 10 dollar. Ik heb Simon getrokken.Ik ken die hele gast niet. Dus weet echt niet wat ik moet kopen... Heeft er iemand suggesties???
Ik heb nog niet veel foto's gemaakt dus daar moet ik even tijd voor gaan nemen om dat te doen. En dan zal ik ze hier er op zetten.
Wel gek idee hoor! Ik zit nu in de bloedhete zon. En ik hoor net dat het bij jullie aan het vriezen is!
Ik zou eigenlijk ookwel willen schaatsen met kerst. Maar ja ik kan hier lekker in mijn bikini op het strand gaan liggen ook wel leuk.
Hier is het zo dat de kerst lunch belangrijk is. Bij ons is het het dinner. Wel grappig.
Seeya!
-X-
18 December 2007 - 10:17
Elise:
He meid, jeetje wat maak je toch allemaal leuke dingen mee! Gaaf dat je in het opera huis bent geweest! Dat heb je ook maar mooi meegemaakt! Fijn dat je nu een camera hebt, leuk om een indruk te krijgen hoe je daar leeft.
Fijn dat je die cursussen hebt gehaald, nu lekker werken maar dan!
Ik ben sinterklaas alweer vergeten door de kerstdrukte met de kinderen op school. Sint was wel gezellig maar druk en nu kerst is toch wel een knussere tijd!
Heb je al plannen voor oud jaar? dat schijnt echt FANTASTISCH te zijn bij het opera house!
Oh ennuh kakkerlakken nooit doodtrappen krijg je idd allemaal babytjes! Er bestaat wel een 'illegale' spray die de beestjes langzaam laat doodgaan, dan moet je ze snel verwijderen omdat de babyeitjes dan ook uit de dode kakkerlak kunnen kruipen. In Aruba woonde ik prima samen met de spray ;)
KUSSIE ELise -
18 December 2007 - 10:19
Louise:
Hi An,
Ja het is hier heel koud!! (Vandaag tussen de 2 en -5 gradenC)
Succes met je kadootje voor Simon ik heb geen idee...
Groetjes!
18 December 2007 - 12:06
Yvonne:
doe de groeten aan onze onbekende familieleden! Vergeet je niet in te smeren, moet ik ook maar dan met warmtegel.
Liefs -
24 December 2007 - 13:25
Tara:
He meis,
Echt super dat je zoveel leuke dingen mee maakt. Ik hoop dat je leuke kerst dagen heb en leuk oud en nieuw. Veel plezier.
xxx Tara