Op naar oud en nieuw!
Door: Christien
Blijf op de hoogte en volg Christien
30 December 2007 | Australië, Sydney
Vorige week woensdag ben ik naar Shang-ri-la gegaan een 5 sterren hotel wat heel luxe is. Op de 36ste verdieping hebben ze horizon blue dat is de beste cocktail bar van Sydney. Hier zijn we met het hostel naartoe gegaan. De cocktails zijn hier verschrikkelijk duur maar wel erg lekker. Ik heb hier een styletto genomen. De goedkoopste cocktail was 20 dollar. De duurste was 10.000 dollar. Het uitzicht van boven was erg mooi.
Volgende dag ben ik naar de outlet gelopen dat was een wandeling van anderhalf uur. Birkenhead point. Hier had je allemaal goedkope merkkleding. Maar het viel ons een beetje tegen dus niet heel veel byzonders gekocht. Wel was de kathmandu (outdoor shop) ook in uitverkoop dus heb ik bestek gekocht voor het vervolg van mijn reis.
Zondag avond vorige week hebben we een barbeque op het dak gehad. Was erg gezellig. Er waren veel vegatariers bij dus het eten was snel op voor mij dat was wel weer jammer. Maar ook zondag was een leuke avond. We hadden voor zondag dus secret santa. Ik weet niet wie mij had maar ik heb een boomrang gekregen vind ik wel leuk. En voor Simon heb ik een handoek met de australian signs gekocht, hij was er blij mee.
Kerst dat voelde vreemd ik zou naar bondi gaan naar het strand maar in de ochtend was het wat frisjes. Uiteindelijk ben ik in de middag met rob naar la paruche gegaan. Dit was ook een strand hier hebben we alleen geslapen. En heeft ie me weer weggebracht naar het hostel.
Daarna ben ik naar de Darling harbour gegaan en heb daar wat gegeten. Ik vond het een treurige dag omdat kerst niet zo hoort te zijn voor mijn gevoel. En iedereen uit het hostel vond het ook eigenlijk wel een treurige dag, het klopt gewoon niet. Kerst moet koud zijn en met familie ofzo.
Volgende dag was het Boxing day. Er waren in de darling harbour boot races en in Randwick waren er paardenraces. We wouden allebei zien maar dat ging niet. We zijn dus eerst naar de haven gegaan maar helaas we zagen niet veel. Toen zijn we met de bus naar Randwick gegaan.
En om eerlijk te zijn had ik me er niet veel van voorgesteld maar dit was wel heel gaaf.
Iedereen was echt opgetut. De mannen allemaal strak in pak en de vrouwen hadden hun mooiste jurken aan. Iedereen van overseas had gratis toegang. En ja backpackers pakken alles wat gratis is...
Echt super mooie paarden. Maar ook dus de mensen die daar liepen was een mooi uitzicht....
Was een mooie dag.
En gister heb ik een wandeling over de harbour bridge gedaan naar het mahon point dan zie je de brug en daarachter het opera house. Heel mooi uitzicht. Ik ben de hele tijd bezig met mijn foto's om ze op internet te krijgen maar het lukt me maar niet. heel jammer. En nu kan ik even geen foto's meer maken omdat mijn kaartje vol is.
Dus ik heb al dvd's gekocht om te branden maar het schiet niet zo op.
Het is heel druk in de internet cafe's.
Nog even over gister. Iedereen is dus heel druk bezig met de voorbereidingen voor oud en nieuw. ik ga vroeg in de morgen ergens naar een punt om een mooi uitzicht te hebben het zal heeel erg druk zijn.
Heel spannend allemaal!!!
Ik moet vandaag mijn boodschappen doen voor de komende dagen want alles zal dicht zijn. Ik ga mijn best doen om mooie foto's te nemen.
En ik wens jullie allemaal een heel mooi, gezond en gelukkig nieujaar!!!
Dikke kus!!!
Christien
30 December 2007 - 00:41
Phia:
Lieve Christien,
Papa en ik wensen jou ook een spetterende jaarwisseling toe. Eerst het Australische Nieuwjaar en doe je 10 uur later ook met onze jaarwisseling mee?
Wij wensen voor jou dat 2008 datgene mag brengen wat je ervan verwacht.
Een dikke pakkerd van ons.
30 December 2007 - 02:37
Leon:
hee babe wilde je waar ben jij nu mail openen,zijn ze met onderhoud bezig!!!! lekker zeg!!!!
maar denk dat je mailtjes me n btje jaloers gaan maken he met je 5 sterren plekkies enz enz
maar ben wel blij voor je.
dikke zoen en spreek je snel weer ok
L.Y
30 December 2007 - 13:45
Ilona:
Heeeee!!!!!
Wat super leuk om je verhaal te lezen!!
Ben al weer bijna een week thuis en mis oz :(
Klopt trouwens wat je zegt; met kerst en oud en nieuw hoort het koud te zijn, maar ik ben de kou nu al weer zat dus geniet maar van het super weer wat je daar hebt!!
Ik wens je een een heel goed en gezond 2008!!! Ben benieuwd naar je foto's!! (jaloers!!!)
Dikke kus Iloon -
30 December 2007 - 15:03
Jor & Louise:
Happy NewYear!!! -
30 December 2007 - 15:50
Ans Van Riet:
Christien
Wij van de slobeendjes wensen je een super 2008 met heel veel geluk, gezondheid en gezelligheid.
Greetzzzzzzzzzzzzzzz
R.A.S. -
30 December 2007 - 22:20
Evelien:
Hey!!
Heb je m'n ecard nog gehad? Hoop t wel....
Ook ik wens je een spetterende jaarwisseling toe, ga aan je denken!
Maak er wat gezelligs van...
Veel goeds voor 2008!
xxx Evelien -
02 Januari 2008 - 12:05
Roos:
He Christien!
Happy new year!!!
Zag op tv hoe vet het is in sidney met dat vuurwerk van de bruk, ben echt jaloers! je hebt hier in ieder geval niks gemist, haha!
Even over die foto's...Ik had ook een waarbenjij toen ik afgelopen jaar op curacao was. Je kan om te beginnen maar 10 foto's plaatsen hierop. Dus vandaar dat je nu niks kunt plaatsen. Als je er meer wil plaatsen moet je fotoruimte kopen. Wij zaten in het begin ook te kloten met die foto's en toen kwamen we erachter dat je dat moet kopen.Dat kan je doen bij je profiel bewerken geloof ik of onder kopje foto's. Het is niet heel duur. Als je er geen geld voor hebt kan je vragen of je ouders dat kunnen doen ofzo want links van deze berichten kan iemand jou fotoruimte cadeau doen ('geef christien fotoruimte cadeau' staat er). Dat is heel makkelijk, kan via internetbankieren geloof ik. mijn ouders hadden dat toen ook gedaan. Meteen nadat je dat zelf of iemand anders dat gedaan heeft kan je gewoon veel foto's op je site knallen. Appeltje eitje en dan hoef je niet met
dvd's enzo aan de gang. nou, ik hoop dat je er wat aan hebt!
Veel plezier nog, geniet ervan!
Groetjes Roos -
03 Januari 2008 - 10:32
Gonnie:
Hai Christien,
Allereerst een heel gelukkig 2008 toegewenst,jij zegt dat je zo oud en nieuw niet hoort te vieren omdat t koud moet zijn terwijl wij hier stinkend jaloers zijn omdat we het in de warmte willen vieren.
T is ontzettend leuk om jouw verhalen zo ver weg te lezen en bij te houden we lezen t nu ook al met het hele gezin.
Hoop dus snel weer iets te lezen.
Tot snel dus.
Gonnie -
16 Januari 2008 - 17:20
Lorraine:
hey schat hoe is het? je hebt het zeker wel leuk aangezien je al heel lang niets geschreven hebt..ben je nog steeds aan het werk?
kus!