Verjaardag vieren
Door: Christien
Blijf op de hoogte en volg Christien
03 Februari 2008 | Australië, Byron Bay
Wat had ze nou gedaan ze had het daar tegen de dj verteld dus er werd om twaalf uur voor mij gezongen. oke
Toen gingen we op weg naar huis maar het regende verschrikkelijk. Dus zijn we een andere club ingegaan wat nog veel leuker was. Dus hele leuke nacht gehad.
Volgende dag wekker vroeg gezet. Belde eerst mijn ouders en daarna mijn oma om me te feliciteren.
Het regende verschrikkelijk dus ik dacht al dat de kayak niet meer door zou gaan. maar ja ze hadden me niet gebeld dus ja. dan ga ik er van uit dat het door gaat. Ik wachten op het busje... was ie er niet. Toen ben ik maar naar de bestemming gelopen waar ik moest zijn maar er waren geen kayaks. &%$#^@^*&% ik niet blij! Ik naar agency terug waar ik gebookt had. zeiden ze ja gecanceld vanwege het weer. MAAR VANMIDDAG blablabla ja dan zou er weer een zijn. maar ja het regende pijpenstelen. Ik stond met mijn knieen in het water op de weg zware overstromingen. Maar ik braaf weer in de middag vol verwachting klopt mijn hart....
Weer gecanceld!!!
Uit ellende heb ik een duik in het zwembad genomen met een groepje studenten wat hier net aangekomen was die zwaar aan het feesten zijn.
En later in de middag ben ik naar de Art factory gegaan om me op een nacht te tracteren daar. Om zo in hogere sferen te komen. Dit is echt hippie. Het regende dus vandaag en daar is het een en al groen. Dus heel grappige sfeer. En heel veel wierook hele apparte ervaring zal dat worden. Morgen ga ik daarheen.
Het is nu best fris en daar is ook een sauna das wel lekker.
Dus dat wordt genieten waarschijnlijk ga ik daarna naar brisbane. En die dolfijnen die ga ik nog wel zien. Ik hoorde dat als je vroeg op staat ze voor het hostel zijn. Dus wat ga ik vannacht doen? Ik ga om 6 uur op om dolfijnen te spotten.
Vandaag heb ik ook een hagedis in de tuin gevonden heel gaaf!
Later!!!
-X-
03 Februari 2008 - 09:14
Mario:
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag,
en nog veel plezier daar! -
03 Februari 2008 - 09:28
Jor & Louise:
3 vioolen en en 1 trommel en een fluit. Anne die is jarig en de vlaggen hangen uit!!! VAN HARTE GEFELICITEERD!!! -
03 Februari 2008 - 09:54
Louise:
Lang zal ze leven (2x), Lang zal ze leven in de gloria, In de gloria (2x)
Hieperdepiep Hoera !!! (25x) -
03 Februari 2008 - 09:55
Louise:
Happy Birthday to you (2x)
Happy Birthday dear Anne Christien
Happy Birthday to you!!! -
03 Februari 2008 - 13:01
Cora En Ruud:
Christine
Nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag en Lang zal ze leven in de gloria.
03 Februari 2008 - 19:33
Gonnie:
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag
Dikke kus vanuit het ook regenachtige Den Haag -
03 Februari 2008 - 22:03
Evelien:
Gefeliciteerd!!!Alweer 25!Maak er een leuk feestje van.....(-: -
04 Februari 2008 - 06:18
Vonny :
Hartelijk Gegeliciteerd en een hele fijne verjaardag toegewenst door ons allemaal!!
Dus ook door Twan, Jordy en Marissa! -
04 Februari 2008 - 13:56
Ilona:
happy birthday!!
04 Februari 2008 - 16:44
Ron En Yvonne:
lieve anne-christien
van harte gefeliciteerd! fijn dat je ondanks het slechte weer toch een leuke avond hebt gehad en we hopen dat je binnekort toch echt naast flipper zal zwemmen
heel veel liefs
ron en yvonne -
04 Februari 2008 - 16:46
Lorraine:
VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!!!!!!
dagje te laat, maar was in den bosch voor carnaval en had dus toch uiteindelijk je nummer niet! maar je hebt flink gefeest lees ik al. jammer van de dolfijnen alleen. heb je er vandaag nog een gespot?
anders gaan we als je terug bent naar dolfinarium haha!
hele dikke kus en ook van predrag